Salát z pomerančů, fenyklu a okurky

15 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
281 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
18 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
7 g
Cukr
22 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pomeranče oloupeme, rozebereme na dílky a odstraníme slupky, aby nám zbyla jen dužina. Fenykl očistíme, nakrájíme na plátky, cibuli na nudličky, okurku rozřízneme, vyškrábneme semínka a zbytek nakrájíme na plátky, ředkvičky posekáme nadrobno. Všechno nasypeme do skleněné salátové mísy, přidáme pár kostek ledu a salát proházíme. Led odstraníme, přilijeme olej, ocet, osolíme, opepříme, přilijeme trochu pomerančové šťávy, salát promícháme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.