Salát z řapíkatého celeru s vaječnou zálivkou

20 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
169 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
14 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté řapíky celeru nakrájíme na tenké proužky,smícháme s jemně nakrájenou cibulí.
  • 2
    Vejce uvařené natvrdo nastrouháme, přidáme hořčici, sůl, pepř, po kapkách vmícháme olej, ocet a smetanu.
  • 3
    Celerovou směs upravíme na talířky a přelijeme vaječnou zálivkou. Nakonec salát ozdobíme rajčaty, pokrájenými na dílky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.