Salát z ravioli a račího masa
35 min.
Ingredience
- 1gramPepř černý mletý
- 500gramůTěstoviny Ravioli
- 2kusyCuketa
- 20gramůMáslo čerstvé
- 60mililitrůSmetana 12% (konzumní)
- 300gramůRak říční
- 20mililitrůSherry brandy
- 2kusyMrkev kořen
- 10gramůSůl
- 200gramůRoketa
- 1gramKopr čerstvý
- 5litrůVoda pitná
- 200gramůHrášek mražený
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
449 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
17 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
7 g
Cukr
30 g
Postup přípravy
- 1Ravioli vsypeme do vroucí osolené vody a dle návodou uvaříme.
- 2Na másle orestujeme nastrouhanou mrkev s na kostičky nakrájenou cuketou. Jakmile zelenina pustí vodu, přiklopíme ji policí a 5 minut dusíme. Po 5 minutách ke směsi cukety a mrkve přimícháme nasekanou roketu, hrášek a uvařené račí maso. Vše zalijeme smetanou. Poté dusíme dalších 5 minut. Hotovou omáčku dle chuti osolíme, opepříme a zalejeme sherry brandy. Nakonec do omáčky přidáme kopr.
- 3Omáčku servírujeme s uvařenými ravioli.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.