Salát z ravioli a račího masa

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
449 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
17 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
7 g
Cukr
30 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ravioli vsypeme do vroucí osolené vody a dle návodou uvaříme.
  • 2
    Na másle orestujeme nastrouhanou mrkev s na kostičky nakrájenou cuketou. Jakmile zelenina pustí vodu, přiklopíme ji policí a 5 minut dusíme. Po 5 minutách ke směsi cukety a mrkve přimícháme nasekanou roketu, hrášek a uvařené račí maso. Vše zalijeme smetanou. Poté dusíme dalších 5 minut. Hotovou omáčku dle chuti osolíme, opepříme a zalejeme sherry brandy. Nakonec do omáčky přidáme kopr.
  • 3
    Omáčku servírujeme s uvařenými ravioli.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.