Salát z Ruska

35 min.
Turecko

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
287 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
26 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou žlutou řepu a brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky a uvaříme v osolené vodě (1/2 lžička sůl). Po uvaření slijeme a necháme vychladnout.
  • 2
    Mezitím nakrájíme na kostičky oloupanou salátovou okurku a vmícháme ji do vychladlé uvařené zeleniny. Přidáme scezený sterilovaný hrášek, osolíme, opepříme a vmícháme majonézu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.