Salát z růžičkové kapusty
40 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 500gramůKapusta růžičková
- 1lžíceOcet kvasný lihový
- 1lžíceOlej stolní
- 1špetkaCukr krupice
- 2kusyPepř černý celý
- 1kusNové koření celé
- 1kusBobkový list
- 1decilitrVoda pitná
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
90 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
2 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Do vařící osolené vody přidáme koření, cukr, kolečka cibule a kapustičky. Vše dusíme pod pokličkou doměkka.
- 2Měkké kapustičky odstavíme z ohně, přilijeme ocet a olej a vychladíme.
- 3Před podáváním odstraníme koření.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.