Salát z růžičkové kapusty se šunkou a grapefruity

35 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
352 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
13 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
13 g
Cukr
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kapustu omyjeme a vaříme asi 15 minut v osolené vodě. Scedíme ji, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
  • 2
    Oloupané grepy rozdělíme na dílky a přitom zachytíme šťávu.
  • 3
    Smícháme ocet, olej, hořčici a grepovou šťávu, osolíme a opepříme. Kapustu smícháme s dílky grapefruitů a pokapeme zálivkou. Necháme asi 30 minut rozležet.
  • 4
    Salát upravíme na talíře a poklademe plátky šunky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.