Salát z rýžových nudlí s vařeným kuřecím masem

45 min.
Japonsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
340 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
14 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nudle vložíme do vroucí osolené vody se lžící oleje a vaříme na skus. Nudle scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Kuřecí prsa uvaříme v osolené vodě doměkka, vyjmeme, necháme vychladnout a nakrájíme na nudličky. Česnek prolisujeme, pórek očistíme a nakrájíme na proužky, okurku oloupeme a nakrájíme na plátky, karotku očistíme a nakrájíme na silnější kolečka, kedlubnu oloupeme a nakrájíme na slabší proužky.
  • 2
    V míse promícháme česnek se solí, pepřem, zázvorem, sezamovými semínky, sójovou omáčkou a šlehačkou. K směsi vmícháme nudle a kuřecí maso.
  • 3
    Salát podáváme na servírovací míse a obložíme zeleninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.