Salát z telecího masa a vajec
80 min.
Ingredience
- 1kusSůl
- 1kusPepř černý mletý
- 100gramůMajonéza
- 2kusyCibulka jarní
- 250gramůTelecí plec
- 4kusyVejce slepičí
- 1lžičkaHořčice
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
357 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
28 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
731 mg
Postup přípravy
- 1Upečené maso nakrájíme na nudličky. Natvrdo uvařená vejce oloupeme a nakrájíme na osminky. Přidáme k masu, osolíme, okořeníme mletým pepřem a zalijeme majonézou, ve které jsme rozmíchali hořčici a nakrájené mladé cibulky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.