Salát z těstovin a sleďů

40 min.
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
794 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
27 g
Sacharidy
94 g
Vláknina
13 g
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci s osolenou vodou a lžící oleje uvaříme těstoviny. Měkké těstoviny scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme je okapat.
  • 2
    Brambory oškrábeme, omyjeme, nakrájíme na malé kousky a uvaříme doměkka. Zelený salát očistíme, omyjeme a nakrájíme na malé kousky.
  • 3
    Jablka omyjeme a také je nakrájíme na malé kousky.
  • 4
    Vejce uvaříme natvrdo, pak je zchladíme, oloupeme a rozkrájíme na čtvrtky. Sledě nakrájíme na malé kousky.
  • 5
    Do velké mísy dáme ryby, uvařené brambory a nakrájený salát, přidáme vychladlé těstoviny, vše dochutíme pepřem a solí a promícháme. Těstovinový salát rozdělíme na servírovací talíře, doplníme ho nakrájenými vajíčky, sterilovanými cibulkami a okurkami, pokapeme zbylým olejem a vinným octem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.