Salát z těstovin a sleďů
40 min.
Ingredience
- 400gramůTěstoviny Conchiglie
- 4lžíceOlej olivový
- 4kusyBrambory
- 2kusyJablka
- 1kusSalát hlávkový
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 4kusyVejce slepičí
- 6kusůOkurky nakládané
- 2lžíceOcet vinný
- 400gramůSleď uzený
- 2lžíceCibule sterilovaná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
794 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
27 g
Sacharidy
94 g
Vláknina
13 g
Cukr
16 g
Postup přípravy
- 1V hrnci s osolenou vodou a lžící oleje uvaříme těstoviny. Měkké těstoviny scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme je okapat.
- 2Brambory oškrábeme, omyjeme, nakrájíme na malé kousky a uvaříme doměkka. Zelený salát očistíme, omyjeme a nakrájíme na malé kousky.
- 3Jablka omyjeme a také je nakrájíme na malé kousky.
- 4Vejce uvaříme natvrdo, pak je zchladíme, oloupeme a rozkrájíme na čtvrtky. Sledě nakrájíme na malé kousky.
- 5Do velké mísy dáme ryby, uvařené brambory a nakrájený salát, přidáme vychladlé těstoviny, vše dochutíme pepřem a solí a promícháme. Těstovinový salát rozdělíme na servírovací talíře, doplníme ho nakrájenými vajíčky, sterilovanými cibulkami a okurkami, pokapeme zbylým olejem a vinným octem a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.