Salát z tresčích jater
50 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 100gramůJátra tresčí v oleji
- 1kusCeler bulvový
- 1kusPaprikové lusky čerstvé
- 100gramůMajonéza
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaOcet kvasný lihový
- 2kusyOkurky nakládané
- 1kusMrkev kořen
- 1litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
387 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
36 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Očištěný celer a mrkev uvaříme v osolené vodě, necháme vychladnout a nakrájíme na kostičky.
- 2Přidáme nasekanou cibuli, na kostičky nakrájená tresčí játra, papriku a okurky. Vše spojíme majonézou a podle chuti osolíme, opepříme a okyselíme.
- 3Vychlazený salát podáváme s pečivem nebo s topinkami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.