Salát z vařených fazolek

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
52 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
3 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli, okurky a kapii nakrájíme nadrobno.
  • 2
    Zelené fazolky očistíme a pokrájíme na menší kousky. Uvaříme je ve vodě se špetkou soli. Když jsou měkké, hned je zchladíme ve studené vodě a poté je necháme řádně okapat.
  • 3
    Vsypeme fazolky do mísy, přidáme k nim pokrájenou zeleninu, ochutíme pepřem, solí, octem, olejem a řádně promícháme. Pod fólií necháme salát v chladničce uležet.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.