Salát z vodního melounu

17 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
133 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
8 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
2 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na suché pánvi opražíme sezamová semínka. Limetku omyjeme, osušíme, kůru ostrouháme a šťávu vymačkáme.
  • 2
    Limetkovou šťávu smícháme s olivovým olejem, sezamem a špetkou soli. Meloun oloupeme, dužinu nakrájíme na kousky. Mátu omyjeme, lístky otrháme.
  • 3
    Meloun pokapeme připraveným dresinkem, rozdělíme na talíře, posypeme rozdrobenou fetou a lístky máty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.