Salát ze sleďů
15 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 1kusCibulka jarní
- 1kusPetržel kořen
- 4lžíceZakysaná smetana
- 2lžíceOlej olivový
- 1lžičkaHořčice Dijonská
- 1špetkaCukr krupice
- 250gramůSleď Baltický marinovaný
- 1hrstPažitka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
156 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
11 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Marinované sledě nakrájíme na proužky nebo kostičky a smícháme s nakrájenou cibulí, nahrubo nastrouhanou petrželí a dalšími surovinami na dresink.
- 2Na talíři můžeme posypat nakrájenou pažitkou a podáváme s celozrnným pečivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.