Salát ze špenátových listů s uzenou krkovicí a avokádem

25 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
256 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
25 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uzenou krkovici nakrájíme na tenké plátky a vložíme pod gril, do křupava opečeme. Slaninu pancetta pokrájíme na kostičky. Avokádo oloupeme, pokrájíme na malé kousky, mladé špenátové listy opláchneme a osušíme.
  • 2
    Opečenou krkovicí poklademe dno misky, na ni navršíme špenátové lístky, plátky sýra coppa a avokádo, posypeme oříšky.
  • 3
    Smícháme olej s balzamikovým octem, solí a pepřem, tímto dresinkem salát přelijeme. Nakonec posypeme slaninou pancetta.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.