Salát ze špenátu a vajec

22 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
234 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
19 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Listový špenát otrháme z řapíků, listy propláchneme a necháme spařit ve vroucí vodě. Poté je necháme okapat, nakrájíme na proužky. Vejce uvaříme natvrdo, vychladíme, oloupeme, krájíme na osminky. Pažitku rozkrájíme nadrobno. Zálivku připravíme smícháním oleje s cukrem, solí, pepřem a citronovou šťávou.
  • 2
    V míse promícháme špenát se zálivkou, poklademe vejci, posypeme pažitkou. Před podáváním necháme salát vychladit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.