Salát ze sterilovaných hlemýžďů
140 min.
Ingredience
- 1litrVoda pitná
- 50gramůZelenina kořenová
- 2lžičkySůl
- 2lžíceCitronová šťáva
- 1lžíceOlej salátový
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1baleníSterilovaní šneci v hovězím bujonu
- 1lžičkaHořčice
- 0,5kusCibule
Počet porcí:
6Postup přípravy
- 1Šneky vyjmeme z nálevu a vložíme do osolené vody spolu s očištěnou kořenovou zeleninou a vaříme je nejméně 2 hodiny.
- 2Připravíme marinádu smícháním citronové šťávy, oleje, nasekané cibule, pepře, hořčice a soli.
- 3Uvařené hlemýždě nakrájíme na tenké plátky, polijeme připravenou marinádou a necháme několik hodin odležet.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.