Salát ze zelených fazolek
50 min.
Ingredience
- 400gramůFazolové lusky zelené
- 120mililitrůOlej olivový extra panenský
- 40mililitrůOcet vinný
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
302 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
30 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Fazolky uvaříme v osolené vodě asi 35 minut, okamžitě zchladíme studenou vodou a necháme okapat.
- 2Smícháme olej, ocet, sůl a pepř.
- 3Vnitřek salátové mísy potřeme prolisovaným česnekem, vsypeme uvařené fazolky a zalijeme olejovou zálivkou.
- 4Podáváme k drůbežímu masu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.