Šalotky v octové marinádě

65 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
262 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
14 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané a omyté šalotky vložíme do pánve s rozehřátým olejem a smažíme dozlatova. Když jsou šalotky opečené ze všech stran, přidáme k nim rozemnutou sušenou chilli papričku, kterou jsme zbavili semínek. Přilijeme sherry ocet.
  • 2
    Šalotky osolíme, opepříme a doplníme kuličkami nového koření. Snítky oregana opláchneme, nasekáme na větší kousky a přidáme k pokrmu. Podle chuti osladíme.
  • 3
    Šalotky v marinádě dusíme na mírném ohni 25 minut. Necháme vychladnout a uležet alespoň 1 den.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 2. 5. 2017
Šalotky v octové marinádě
Skvělý tip 😁