Salsa Fresca
15 min.
Ingredience
- 1kusChilli paprička
- 2lžíceKoriandr čerstvý
- 6kusůRajčata
- 2lžíceOlej olivový
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceLimetková šťáva
- 1kusCibule červená
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
72 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
4 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Rajčata rozkrojíme, zbavíme semínek, nadrobno nakrájíme, smícháme s nasekanou cibulí, prolisovaným česnekem, najemno nasekanou chilli papričkou bez semínek, limetovou šťávou, olejem a nasekaným koriandrem.
- 2Ochutíme solí a pepřem. Zakryjeme a necháme 30min odpočinout v lednici.
- 3Salsu podáváme studenou nebo v pokojové teplotě ke grilovanému masu nebo zelenině.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.