Salsa s kuřecí jehlou

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
176 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
6 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme salsu. V misce smícháme rajčata, drcený česnek, nakrájenou cibuli, chilli, sůl, cayenský pepř, koriandr a olivový olej. Řádně promícháme. Přikryjeme a necháme 15 minut odležet, poté přidáme citrónovou šťávu.
  • 2
    Rozpálíme gril na vysokou teplotu. Kousky kuřete rovnoměrně napícháme na jehly. V misce promícháme tabasko a olej. Směsí potřeme kousky kuřete. Za častého otáčení grilujeme 10 minut, dokud není maso propečené a měkké. Podáváme se salsou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.