Salsa Tex - Mex

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
25 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve oloupeme rajčata, která zbavíme semínek a nadrobno nakrájíme, poté nasekáme očištěný česnek a cibuli najemno. Chilli papričku zbavíme semínek a nasekáme, to samé uděláme s paprikou.
  • 2
    V hrnci smícháme připravená rajčata, česnek, cibuli, papriku a chilli papričku. Přidáme vývar, rajčatový protlak a vaříme na mírném ohni, občas nezapomeneme směs důkladně promíchat.
  • 3
    Po 15 minutách hrnec odstavíme a do vzniklé salsy přimícháme nasekanou petrželovou nať, sůl, pepř a cukr. Počkáme, až bude mít salsa pokojovou teplotu a vložíme jí do chladničky, zhruba na 15 minut, poté ihned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.