Salsa z červené papriky
25 min.
Ingredience
- 4kusyPaprika červená
- 3lžíceOlej olivový
- 1lžíceOcet vinný
- 1lžičkaOregano sušené
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
66 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
5 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Omyté a očištěné papriky nakrájíme na větší kousky a rozmixujeme na pyré. Vmícháme oregano, osolíme a opepříme podle chuti.
- 2V kastrůlku rozehřejeme 1 lžíci oleje, přidáme pyré a za stálého míchání zvolna povaříme 5 minut.
- 3Salsu vychladíme a vmícháme do ní zbylý olej a vinný ocet.
- 4Podáváme k masům.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.