Salsa z červené papriky

25 min.
Španělsko
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
66 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
5 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a očištěné papriky nakrájíme na větší kousky a rozmixujeme na pyré. Vmícháme oregano, osolíme a opepříme podle chuti.
  • 2
    V kastrůlku rozehřejeme 1 lžíci oleje, přidáme pyré a za stálého míchání zvolna povaříme 5 minut.
  • 3
    Salsu vychladíme a vmícháme do ní zbylý olej a vinný ocet.
  • 4
    Podáváme k masům.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.