Saltimbocca ala romana

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
244 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
9 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
127 mg
Cukr
283 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Řízky omyjeme, osušíme a naklepeme. Osolíme a opepříme a každý řízek obložíme plátkem šunky a lístkem šalvěje, řízky překlopíme a zpevníme párátky.
  • 2
    Na pánvi rozpálíme olej a řízky osmažíme. Řízky smažíme z každé strany 5 minut. Potom je vyjmeme z pánve a udržujeme teplé.
  • 3
    Do omastku přilijeme masový vývar a bílé víno a necháme projít varem. Dochutíme citronovou šťávou, smetanou a pepřem. Saltimboccu podáváme s omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.