Sancocho
80 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusČervená řepa
- 2kusyRajčata
- 1kusBrambory
- 300gramůZelí hlávkové bílé
- 100gramůFazolové lusky zelené
- 200gramůVepřové maso libové
- 0,5kusCeler bulvový
- 0,5kilogramHovězí maso zadní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
414 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
15 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
10 g
Cukr
18 g
Postup přípravy
- 1Oboje maso nakrájíme na kostky. Hovězí maso vložíme do kastrolu, zalijeme osolenou vodou a vaříme do poloměkka. Potom přidáme vepřové maso a vaříme asi 20 minut.
- 2Zeleninu kromě fazolek nakrájíme na plátky, fazole na proužky a vše i s hrubě nakrájenou cibulí přidáme k masu a dovaříme.
- 3Před koncem varu přidáme oloupaná, na čtvrtky nakrájená rajčata.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.