Sancocho

80 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
414 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
15 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
10 g
Cukr
18 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oboje maso nakrájíme na kostky. Hovězí maso vložíme do kastrolu, zalijeme osolenou vodou a vaříme do poloměkka. Potom přidáme vepřové maso a vaříme asi 20 minut.
  • 2
    Zeleninu kromě fazolek nakrájíme na plátky, fazole na proužky a vše i s hrubě nakrájenou cibulí přidáme k masu a dovaříme.
  • 3
    Před koncem varu přidáme oloupaná, na čtvrtky nakrájená rajčata.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.