Sarajevský salát

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
199 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
8 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory omyjeme a uvaříme ve slupce doměkka. Oloupané nakrájíme na kolečka silná cca 5 mm a dáme do mísy. Natvrdo uvařená vajíčka oloupeme, rozpůlíme a oddělíme žloutky. Bílky a kyselé okurky pokrájíme na tenké plátky, přidáme k bramborám, osolíme, opepříme, zamícháme a rozdělíme do misek.
  • 2
    Žloutky utřeme s citronovou šťávou, vmícháme je do zakysané smetany
  • 3
    a polijeme každou porci Sarajevského salátu v misce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.