Sardelové řezy s čekankou
35 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
108 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
7 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
821 mg
Cukr
13 mg
Postup přípravy
- 1Očištěné a omyté čekankové puky vložíme do vroucí osolené vody a vaříme asi 10 minut. Poté je vyjmeme a necháme vychladnout.
- 2Sardelové řezy opláchneme a rozmixujeme.
- 3Česnek nakrájíme nadrobno a krátce osmahneme na rozehřátém oleji, přidáme sardelové řezy a rozpůlené čekankové puky, promícháme a dusíme 5-7 minut. Poté dochutíme solí a pepřem.
- 4Hotový pokrm podáváme se šťávou, kterou suroviny při vaření pustily. Ozdobíme lístky máty.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.