Sardelové řezy s čekankou

35 min.
Španělsko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
108 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
7 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
821 mg
Cukr
13 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté čekankové puky vložíme do vroucí osolené vody a vaříme asi 10 minut. Poté je vyjmeme a necháme vychladnout.
  • 2
    Sardelové řezy opláchneme a rozmixujeme.
  • 3
    Česnek nakrájíme nadrobno a krátce osmahneme na rozehřátém oleji, přidáme sardelové řezy a rozpůlené čekankové puky, promícháme a dusíme 5-7 minut. Poté dochutíme solí a pepřem.
  • 4
    Hotový pokrm podáváme se šťávou, kterou suroviny při vaření pustily. Ozdobíme lístky máty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.