Sardelový nákyp

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
590 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
47 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
273 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté, najemno nasekané rybí maso bez kostí smícháme s nasekanou petrželkou a podusíme chvíli na másle. Přidáme sardelovou pastu, citronovou šťávu, muškátový květ a podle chuti osolíme.
  • 2
    Ve smetaně rozmícháme žloutky, špetku soli a strouhanku. Přidáme podušené rybí maso a pevný sníh ušlehaný z bílků. Vše dobře promícháme.
  • 3
    Směs vložíme do formy vymazané máslem. Nákyp pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 45 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.