Sardinky se špagetami

35 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1571 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
103 g
Sacharidy
131 g
Vláknina
7 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sardinky očistíme, vykostíme, omyjeme, osušíme, vykucháme a podélně rozkrojíme na polovinu, cibuli nasekáme a hrozinky namočíme na chvíli do vody.
  • 2
    Nasucho opražíme strouhanku dozlatova. Na 40 ml oleje dozlatova osmažíme cibuli, přidáme kopr a po 1 minutě vložíme i oříšky, hrozinky a sůl dle chuti.
  • 3
    Špagety uvaříme podle návodu na obalu. Na zbylém oleji smažíme 3 minuty sardinky poprášené moukou. Špagety vmícháme do cibulové směsi a prohřejeme je.
  • 4
    Na talíř položíme špagety, na ně sardinky a strouhanku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.