Sardinky v kořeněném nálevu

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
516 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
38 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ze sardinek použijeme jen filety bez kůže. Kopr posekáme nadrobno, do hrníčku nalijeme olej, přidáme lžíci hořčice, sůl, cukr, pepř, dobře promícháme, přilijeme vodu, ocet a rozkvedláme.
  • 2
    Do skleněné mísy vkládáme střídavě vrstvy kopru a vrstvy filetů. Vše zalijeme nálevem z hrníčku a dáme vychladit.
  • 3
    Podáváme s celozrnným chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.