Sardinky v remuládě

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
342 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
33 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ze sardinek slijeme olej a dáme je na 30 minut do studené vody. Scedíme a necháme okapat.
  • 2
    Majonézu osolíme, opepříme přidáme hořčici, citrónovou šťávu, špetku cukru a vyšleháme.
  • 3
    Vmícháme najemno nasekanou okurku a předem uvařená, nasekaná vejce, jemně nakrájenou petržel a sardinky. Na závěr lehce přimícháme šlehačku.
  • 4
    Necháme vychladit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.