Sardinky v remuládě
20 min.
Ingredience
- 2kusyOkurky nakládané
- 1špetkaCukr krupice
- 1lžičkaPetržel - nať
- 1lžíceHořčice plnotučná
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2kusyVejce slepičí
- 100gramůMajolka
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1baleníSardinky v oleji
- 1decilitrSmetana 33% (šlehačka)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
342 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
33 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Ze sardinek slijeme olej a dáme je na 30 minut do studené vody. Scedíme a necháme okapat.
- 2Majonézu osolíme, opepříme přidáme hořčici, citrónovou šťávu, špetku cukru a vyšleháme.
- 3Vmícháme najemno nasekanou okurku a předem uvařená, nasekaná vejce, jemně nakrájenou petržel a sardinky. Na závěr lehce přimícháme šlehačku.
- 4Necháme vychladit.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.