Sardinky v trojobalu
22 min.
Ingredience
- 600gramůSardinka obecná
- 4lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 1kusVejce slepičí
- 2lžíceMléko polotučné
- 15gramůStrouhanka
- 15gramůMáslo čerstvé
- 3lžíceMáta
- 60gramůCibulka jarní
- 5gramůChilli paprička
- 50mililitrůOlej stolní
- 5gramůPepř černý mletý
- 1stroužekČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
386 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
34 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
919 mg
Cukr
702 mg
Postup přípravy
- 1Připravíme ochucené máslo. Zamícháme máslo s mátou, jarní cibulkou, česnekem a chilli papričkou. Zabalíme do fólie a vyválíme váleček. Necháme ztuhnout v lednici. Sardinky obalíme v trojobalu.
- 2Ve pánvi rozpálíme olej a třetinu másla a dozlatova v ní během minutky z obou stran osmažíme sardinky. Podáváme s ochuceným máslem, posypané mletým pepřem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.