Sataraš
80 min.
Ingredience
- 4kusyCibule
- 10kusůPaprikové lusky čerstvé
- 1kilogramRajčata
- 2lžícePetržel - nať
- 1lžíceSůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 1decilitrOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
357 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
26 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
5 g
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1Cibuli očistíme, nakrájíme na kolečka, která zpěníme v pánvi na rozehřátém oleji.
- 2Omytá rajčata pokrájíme na plátky, omyté papriky zbavené jádřinců pokrájíme na kolečka.
- 3Vše přidáme k cibuli, osolíme, opepříme, zamícháme a dusíme pod pokličkou do doby, až budou papriky měkké a voda se vyvaří.
- 4Nakonec do sataraše přimícháme drobně nakrájenou petrželku a dochutíme solí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.