Sataraš

80 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
357 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
26 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
5 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli očistíme, nakrájíme na kolečka, která zpěníme v pánvi na rozehřátém oleji.
  • 2
    Omytá rajčata pokrájíme na plátky, omyté papriky zbavené jádřinců pokrájíme na kolečka.
  • 3
    Vše přidáme k cibuli, osolíme, opepříme, zamícháme a dusíme pod pokličkou do doby, až budou papriky měkké a voda se vyvaří.
  • 4
    Nakonec do sataraše přimícháme drobně nakrájenou petrželku a dochutíme solí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.