Sázená vejce s drůbežími játry

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
337 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
23 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
520 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěná a omytá játra nakrájíme na plátky. Na kostičky nakrájenou slaninu rozškvaříme a plátky jater na ní zprudka opečeme. Přidáme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli, lehce osmahneme a vše opepříme.
  • 2
    Játra rozdělíme na čtyři porce a vždy na jednu porci rozklepneme dvě vejce a necháme pod pokličkou ztuhnout. Vejce osolíme až před podáváním a ozdobíme je nasekanou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.