Se zelenými paprikami vepřové maso
23 min.
Ingredience
- 450gramůVepřová plec
- 2lžíceOlej rostlinný
- 1stroužekČesnek
- 2kusyPaprika zelená
- 1lžičkaOcet vinný
- 2lžíceVývar drůbeží
- 1lžíceOmáčka Hoisin
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSolamyl
- 1lžičkaVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
331 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
26 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
733 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Na plátky nakrájíme vepřové maso, a poté ještě na nudličky. Rozehřejeme ve woku olej, přidáme rozetřený česnek, nudličky a nakrájené papriky zbavené semínek. Promícháme a 1 minutu smažíme. Občas pánví zatřeseme.
- 2Vmícháme vývar, omáčku hoisin, ocet, sůl, pepř a necháme vařit 3 minuty. Přidáme kašičku ze solamylu a vody a vaříme za stálého míchání, dokud omáčka nezhoustne.
- 3Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.