Sedmihradský talíř

60 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
983 kcal
Bílkoviny
71 g
Tuky
65 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
4 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli s česnekem rozmixujeme dohladka a promícháme s olejem. Všechny druhy masa nakrájíme na malé plátky, vždy 4 od každého masa. Naklepeme, nasolíme, opepříme a potřeme je umixovanou pastou, naskládáme na sebe do nádoby a necháme 2 hodiny odležet v chladnu.
  • 2
    Postupně všechny plátky opečeme na rozpáleném sádle dozlatova a naskládáme do středu velkého tácu. Po krajích tácu rozmístíme okapanou červenou řepu, kysané zelí, vějířky z nakládaných okurek, sterilovanou kukuřici.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.