Segedínský guláš z kančí plece

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
792 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
59 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli a slaninu nakrájíme nadrobno, maso vykostíme a nakrájíme na kostky, zelí scedíme a překrájíme.
  • 2
    V kastrole na oleji zpěníme cibuli se slaninou, přidáme maso a restujeme. Maso zaprášíme moukou, mletou paprikou, zamícháme a zalijeme vodou. Přidáme prolisovaný česnek, sůl, pepř, kmín a pod poklicí dusíme. Když je maso poloměkké, přidáme zelí a dodusíme. Na závěr guláš zahustíme smetanou, v níž jsme rozšlehali zbylou mouku a chvilku provaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.