Segedínský guláš z králíka

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
632 kcal
Bílkoviny
60 g
Tuky
32 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme nadrobno, oloupaný česnek rozdrtíme, zelí scedíme a překrájíme. Králičí maso vykostíme a nakrájíme na kostky.
  • 2
    Na sádle zpěníme cibuli s česnekem, přidáme maso, osolíme, opepříme a opečeme. Do masa vmícháme mouku, chvíli restujeme, přidáme papriku, zamícháme, přidáme zelí, zalijeme vínem, trochou vody a za občasného míchání dusíme, až je maso měkké. Podle potřeby přilijeme vodu.
  • 3
    Guláš odstavíme ze sporáku a vmícháme zakysanou smetanu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.