Sekaná pečeně bez housky

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
260 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
13 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
104 mg
Cukr
223 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso na strojku dvakrát umeleme, polijeme vlažným mlékem a necháme asi 15 minut vsáknout.
  • 2
    Potom přidáme mouku, sůl, pepř, vejce ušlehaná do pěny a nasekanou petrželku. Vše propracujeme, až je směs hladká.
  • 3
    Podlouhlou formu silně vymastíme sádlem, naplníme směsí a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut.
  • 4
    Podáváme s bramborami nebo s bramborovou kaší.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.