Sekaná s jablky a bramborami

65 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
412 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
32 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Formu na chlebíčky (nebo pekáček) vytřeme kouskem slaniny. Omyté a oloupané jablko zbavené jádřince nakrájíme na kostičky a zakapeme citronovou šťávou. Slaninu a cibuli jemně nakrájíme, zpěníme, přidáme jablko a krátce je opečeme. Směs přidáme k mletému masu spolu s nastrouhanými bramborami, vejcem, solí, kořením, nasekanými natěmi a pepřem. Vše promícháme.
  • 2
    Masovou hmotu naplníme do formy a dáme upéci do silně vyhřáté trouby. Hotovou sekanou vyklopíme a nakrájíme na plátky.
  • 3
    Podáváme se zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.