Sekaná se žampiony a bylinkami

110 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
303 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
12 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
590 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mleté hovězí maso promícháme se solí, pepřem a vejci.
  • 2
    Polovinu masové směsi vložíme do zapékací mísy nebo do pekáčku. Maso poklademe očištěnými, na plátky nakrájenými žampiony, kousky očištěných jater a posypeme lístky rozmarýnu. Přikryjeme zbylou masovou směsí.
  • 3
    Sekanou zvolna pečeme v troubě při 160 stupních Celsia asi 90 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.