Sekaná ze zelí a masa

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
7

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
441 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
32 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zelí nakrouháme na nudličky, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Na sádle osmažíme cibuli nadrobno, přidáme strouhank (odložíme jen strouhanku na vysypání pekáče) a zalijeme trochou mléka, všechno přidáme k zelí. Mleté maso osolíme, okořeníme a důkladně promísíme se zelím. Pekáč vymažeme máslem a vysypeme strouhankou, vzniklou hmotu stejnoměrně rozložíme a uhladíme v pekáči. Povrch polijeme zbylým rozpuštěným máslem a zapečeme ve středně vyhřáté troubě 25 minut, až se vytvoří na povrchu kůrka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.