Sekané kapří bifteky

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
452 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
32 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
968 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z kapra stáhneme kůži, omyjeme jej, vykostíme a umeleme s cibulí. Přidáme 10 g hladké mouky, osolíme, opepříme a smícháme s vejci. Ze směsi vytvarujeme 8 malých biftečků, které dozlatova opečeme na oleji.
  • 2
    Vyjmeme bifteky z tuku, na kterém pak zpěníme nadrobno nasekanou cibuli, přidáme 30 g hladké mouky, necháme zrůžovět, zalijeme vodou na řídkou omáčku, přidáme ocet a hořčici, podle potřeby přisolíme a do omáčky vrátíme opečené biftečky. Zakryjeme pokličkou a na mírném ohni 20 minut dusíme.
  • 3
    Biftečky podáváme přelité omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.