Sele s houskovou nádivkou na rožni

230 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
408 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
27 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
464 mg
Cukr
909 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nakrájíme najemno cibuli a osmahneme na másle do sklovita.
  • 2
    Utřeme do pěny máslo a přimícháme žloutky.
  • 3
    Umeleme vnitřnosti, z bílků ušleháme sníh a vše dobře promícháme. Přidáme strouhanku, sůl, pepř a majoránku.
  • 4
    Sele naplníme nádivkou, protáhneme jím rožeň a zašijeme.
  • 5
    Při rožnění potíráme sele často sádlem a pivem, pozvolna opékáme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.