Selská vepřová játra

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
292 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
16 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
880 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěná játra nakrájíme na proužky, obalíme v hladké mouce a osmažíme na pánvi na rozpáleném oleji. Poté játra vyjmeme a na oleji zpěníme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, přidáme očištěné, na proužky nakrájené papriky, omytá, na dílky nakrájená rajčata, osolíme a opepříme. Nakonec přidáme máslo a nasekanou petrželku. Směs chvíli podusíme a potom ji nasypeme na osmažená játra a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.