Selské hovězí maso
35 min.

Ingredience
- 300gramůBrambory vařené
- 1špetkaSůl
- 300gramůHovězí maso vařené
- 5gramůPažitka
- 1špetkaPepř černý mletý
- 3kusyVaječný žloutek slepičí
- 150mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
589 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
49 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
2 g
Cukr
787 mg
Postup přípravy
- 1Maso s brambory a žloutky umeleme na masovém strojku.
- 2Přidáme sůl, pepř, najemno nasekanou pažitku a vše promícháme.
- 3Z hmoty tvoříme malé kuličky, které zploštíme a osmažíme na oleji.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.