Selský rarebit
15 min.
Ingredience
- 250gramůSýr Čedar
- 20gramůMáslo čerstvé
- 1lžičkaHořčice
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 4krajíceChléb toastový
- 80mililitrůMléko plnotučné
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
462 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
28 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme hořčici a mléko. Osolíme, opepříme a postupně za stálého míchání přidáváme nastrouhaný sýr. Směs poté rozdělíme na čtyři kusy a rozprostřeme je na chléb.
- 2Ten na závěr položíme na rozehřátý gril, kde pět minut grilujeme, dokud není chléb příjemně křupavý.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.