Sépie s citronem a cibulkou

100 min.
Španělsko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
622 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
51 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
4 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibule oloupeme a najemno nasekáme. Očištěné, omyté a okapané sépie nakrájíme na větší kousky a krátce opečeme na rozehřátém oleji spolu s cibulí.
  • 2
    Česnek oloupeme a prolisujeme a nasypeme k opečeným sépiím. Přidáme bobkové listy, kuličky pepře a sůl. Takto ochucené sépie dusíme alespoň 1 hodinu.
  • 3
    Hotové sépie vyjmeme, dochutíme solí, mletým pepřem a citronovou šťávou a podáváme obložené plátky citronu a posypané nasekanými lístky bazalky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.