Sépiové špagety
35 min.
Ingredience
- 1kusPetržel - nať
- 1kusFeferony
- 400gramůŠpagety sépiové
- 10mililitrůOlej olivový
- 3stroužkyČesnek
- 2litryVoda pitná
- 1lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
351 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
6 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
142 mg
Cukr
223 mg
Postup přípravy
- 1Těstoviny uvaříme v osolené vodě al dente.
- 2Mezitím na pánvi rozpálíme olej, přidáme nadrobno nakrájený česnek, nasekanou feferonku, nasekanou petrželku a lehce osmažíme. Podlijeme trochou vývaru ze špaget.
- 3Scedíme špagety, necháme okapat, na pánvi promícháme se směsí a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.