Sicilský králík

95 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
722 kcal
Bílkoviny
67 g
Tuky
47 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Králíka očistíme, omyjeme, osolíme, opepříme a vložíme do pekáče na 12 dkg rozehřátého másla. Přisypeme nakrájenou petržel, cibuli, podlijeme
  • 2
    vývarem, přendáme do trouby a pečeme do červena. Až maso bude téměř hotové, potřeme ho máslem s rozetřenou sardelovou pastou a dopečeme. Hotového králíka naporcujeme, šťávu zaprášíme moukou, přidáme citronovou kůru, provaříme a scedíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.