Sicilský salát

45 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
389 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
13 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
7 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata spaříme vřelou vodou, oloupeme a nakrájíme na kostky. Očistíme čínské zelí a nakrájíme na proužky.
  • 2
    Oloupeme cibuli a nakrájíme na kostičky. Rozehřejeme olej a cibuli v něm osmahneme. Zhruba po 3 minutách přidáme zelí a rajčata. Pokapeme octem a všechno osladíme cukrem, ochutíme solí a pepřem. Necháme asi 4 minuty táhnout. Toastový chléb nakrájíme na kostičky. Stroužky česneku prolisujeme. Rozehřejeme olej a osmahneme v něm kostičky chleba s česnekem. Salát servírujeme posypaný krutony.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.